Nega mladega vina

Nega mladega vina

Vinarstvo, Vinogradništvo, Vinarstvo in vinogradništvo  | 

Redna trgatev je že zaključena in v kleteh je še precej živahno. Nekateri mošti so še v fermentaciji, nekateri zaključujejo, ponekod pa je že mlado vino.

Ko gre fermentacija proti koncu, vrelno posodo dopolnimo, da po končanem alkoholnem vrenju ne pride do topnosti kisika.

Ključne besede: nega mladega vina, priporočila

Avtor: Ivanka Badovinac

Povezava do članka TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Dopolnilne dejavnosti , Poljedelstvo , Sadjarstvo , Zelenjadarstvo , Agrarna ekonomika

Zeleno javno naročanje živil za ponudnike

10. 10. 2024 ob 08:30 - 20. 09. 2024 do 13:00

KGZS - Zavod NM, Šmihelska 14, Novo m...

 Če želite pridobiti znanje za prodajo javnim zavodom, vas vabimo na izobraževanje o javnem naročanju. Prijave zbiramo do zapolnitve mest.